Nu kan du köra Crystal Alarm på i.safe IS520.1

Det är numera möjligt att larma i riskklassade miljöer, s.k. ex-klassade zoner, med hjälp av mobilen i.safe IS520.1.

Crystal Alarm har nu färdigställt en integration med den EX-klassade och tåliga telefonen i.safe IS520.1. Det som gör integrationen extra viktig är att man kan larma med Crystal Alarm genom att trycka på den dedikerade SOS-knappen som finns på denna telefon. Detta gör i förlängninge att man kan larma med Crystal Alarm från en EX-klassad zon.

Det här gör att du nu kan larma även i explosiva miljöer. Många arbetsplatser kan omfatta eller ge upphov till explosiva miljöer genom att lättantändliga substanser förekommer eller läcker ut i luften. Det kan gälla exempelvis petrokemiska industrier, lackverkstäder, gruvor eller till och med mjölproducenter.

Läs gärna mer om IS520.1 hos dess svenska distributör Malux här.